Pergole in Terase

Lesena terasa predstavlja klasičen pridih in povezanost objekta v celoto. Z njo namreč povečamo pohodno površino okoli hiše ali drugega objekta. Izbirate lahko med različnimi profili podnic, katere izdelujemo večinoma iz sibirskega macesna. Uporaba lesa in njegovo staranje pa s časom terasi doda patino.

Zunanje terase imajo popolno rešeno odvodnjavanje - deževnico namreč prepuščajo skozi odprtine med lesenimi deskami. Ker je les "živ" material, je tako potrebna ustrezna in zelo kakovostna namestitev, to pa je hkrati tudi najbolj pomemben del izdelave lesene terase, poleg same izbire lesa. Zato pred samo izdelavo terase vedno opravimo ogled objekta in skupaj z investitorjem izberemo primerno vrsto lesa ter način vgradnje le-tega.

PERGOLE

Konstrukcija odprte strehe pri pergoli nam omogoča, da se po njej razraste zelenje, najpogosteje vinska trta. S tem nam da zavetje pred vetrom in senco, zaradi česar so pergole idealne kot dodatek k vaši terasi ali pa kot samostojen poletni objekt. 

Za izdelavo lesenih pergol uporabljamo samo kvaliteten, tehnično sušen les, zato so površine lesenih pergol in lesenih nadstreškov zelo gladko obdelane in dolgotrajno odporne na zunanje vplive

 Za dodatne informacije kliknite tu in nam pošljite sporočilo.