Blog Konstrukcije Gašper

V podjetju Konstrukcije Gašper se zavedamo, da uporaba lesa ne pomeni zgolj sečnje in obdelave, ampak tudi skrb, da les raste z nami.
Zakaj les? Njegove prednosti, kako skrbeti zanj in poskrbeti za njegov obstoj.

Obiščite nas na Sejmu Dom

Bi se radi sprehodili po čisto pravem sibirskem macesnu in v živo videli našega Oskarja, oblečenega v tople, poletne barve? Še nimate nadstreška ali pergole? Želite praktičen in strokoven nasvet iz prve roke? Obiščite nas na Sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču - dvorana D, prostor št. 26 - kjer bomo za vas na voljo od 7. do 12. marca med 10.00 in 20.00 ter v nedeljo do 18.00. Imamo nadstrešek, leseno fasado, podnice, dva unikatna izdelka, nove letake, nagradno igro in dobro voljo.

Smo podjetje, ki poleg unikatne, kvalitetne in cenovno dostopne ponudbe poskrbi tudi za celotno storitev, ki zajema izmero, projektiranje, izdelavo, dostavo in seveda montažo, da lahko vi sproščeno uživate v varnem in toplem zavetju vašega doma. Izdelujemo lesene konstrukcije, ki vključujejo nadstreške, pergole, terase in lesene fasade. Novost v naši ponudbi so kovinski nadstreški.

"USTVARJAMO SKUPAJ - Naš individualen pristop, vaš unikaten izdelek." se glasi naš slogan, ki kar najbolje opiše našo dejavnost. Z vami smo od ideje do montaže, nudimo brezplačen ogled lokacije in svetovanje ter najboljše razmerje med kvaliteto in estetsko-unikatnim izgledom.

Za vse dodatne informacije in ponudbo smo vam ta teden (vse do nedelje) na voljo tudi osebno na našem ročno izdelanem razstavnem prostoru.

Se vidimo na sejmu!

Pergola - pogled v nebo
Sibirski macesen – drevo večnosti